Conversie optimalisatie

Betere navigatie op uw website met hogere conversies

Wat is Conversie optimalisatie ?

Bij conversie optimalisatie draait alles om usibility. Hiermee bedoelen we hoe uw bezoekers door uw website heen lopen en waar lopen ze tegenaan.

Misschien zou het toevoegen van enkele “call to action” buttons meteen kunnen leiden tot een hogere conversie. Of het wijzigen van de kleur van uw buttons. Is uw header klikbaar en prikkelt u uw gasten tot klikken op de header en dus tot hogere conversies?

Wat kunnen we voor u betekenen?

Met behulp van A/B testen gaan we kijken wat het beste resultaat oplevert. Webhostplus heeft hiervoor geavanceerde tools om dit alles meetbaar te maken.

Vaak blijken een aantal eenvoudige aanpassingen meteen al tot hogere conversies.

Meer weten? Neem meteen contact met ons op info@webhostplus.nl

button

Comments are closed.

 • RSS SEA Nieuws

  • Impact van Google & Voice Search op domeinnamen (presentatie)
   De veranderingen bij Google & het groeiend gebruik van Voice Search hebben impact op domeinnamen en hun vindbaarheid. Hierover mocht ik onlangs presenteren op de Dag van de Domeinnaam (daar vind je ook een kort verslag van m’n presentatie). De slides van m’n presentatie kun je hier terugzien: Vragen? Laat het weten in de comments! […]
  • 10 bezoekers vertellen: Waarom je Friends of Search niet mag missen!
   Ik kan je zelf vertellen dat je Friends of Search niet mag missen, bijvoorbeeld vanwege het beste programma ooit, extra masterclasses en gratis eten ’s avonds voor iedereen! Maar als mede-oprichter en organisator ben ik natuurlijk bevooroordeeld 🙂 Dus ik kan beter de bezoekers van afgelopen edities aan het woord laten: 1. Wat vond je […]
 • Stay Connected

 • Google trusted
Webhostplus.nl - Online marketing